Zuid-Afrika met kleine groep

Voorlopig zijn onze eigen groepsreizen uit ons aanbod gehaald.
U kunt deze reis wel met uw zelf samengestelde groep doen als privé groepsreis, vraag ons naar een passende offerte.
U kunt ons ook om een passend aanbod voor een Engelstalige reis met kleine groep vragen, zie contact pagina.

Maak een groepsreis in Zuid-Afrika met een kleine groep en in een rustig reistempo. Zo kunt u optimaal genieten van dit mooie land. Met maximaal 10 personen, beter niveau  accommodaties, Nederlandstalig (gids en gasten) en safari’s zoals het hoort in een open 4×4. We verblijven in een privé wildpark en bezoeken het beroemde Kruger Nationaal Park, waar we op zoek gaan naar de Big 5 (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn). De route voert ons ook langs de kust bij Durban en door de altijd groene Drakensbergen.

De groepsreis is de ideale kennismaking met de natuur en het wild van Zuid – Afrika. Door de kleine groep en het rustige reistempo, is deze reis relaxt en ook een beetje vakantie. Geen ellenlange dagen in de bus, maar elke dag iets leuks beleven! Tijd om te wandelen, de foto’s even uit te zoeken of een boek te lezen.

De Afrikaans-Nederlandstalige gids zal u tijdens de reis helemaal ontzorgen, niet alleen door u te rijden, maar ook door genoeg tijd voor de excursies in te plannen, reserveringen in restaurants te maken en deskundige informatie te verstrekken. U hoeft alleen maar elke dag te genieten.

Door het rustige reistempo en de safari’s in een open 4×4, heeft deze groepsreis Zuid-Afrika met kleine groep veel meer Afrika beleving dan andere groepsreizen! De kleine groep maakt het reizen flexibeler, er is genoeg vrije tijd om ook even op uzelf te zijn, u hoeft niet de hele dag met de groep op te trekken.

U komt langs de mooiste plekken in het noordoosten van Zuid-Afrika en bezoekt deze op het gemak:

  • Geniet van wild en natuur.
  • Kleine reisafstanden!
  • Logeer in bijzondere en kleinschalige 4* accommodaties.
  • De ervaren gids spreekt Afrikaans – Nederlands.
  • Deze reis verzorgt Afrikaya Tours in eigen beheer!
  • met SGR Reisgarantie

Wat we vaker horen: de groepsreis Zuid-Afrika met een kleine groep was de reis van mijn leven!

Wilt u de reis verlengen met Kaapstad, de Tuinroute of een rustige afsluiting aan zee of op een eiland, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Klim in en gaan geniet dit baie!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!