Groepsreis Malawi Zuid (jonge groep)

1.895,00 p.p.

Een kort maar krachtige groepsreis in  Malawi zuid. Reis in een jong gezelschap, met leeftijden tussen de 18 en de 35 jaar. In slechts 7 dagen krijg je een gevarieerde indruk van het zuiden van Malawi. Geniet van het uitzicht bovenop Mulanje Mountain. Ervaar de toenemende hoeveelheid wild op safari in Liwonde NP. Ontspan op een onbewoond eiland in het midden van het legendarische Lake Malawi.

Gezien het jonge gezelschap is dit zeker voor de actieve reiziger de kennismaking bij uitstek met ‘het warme hart van Afrika’, Malawi. Ontdek in een week de troeven die Malawi te bieden heeft. Verken al wandelend de Mulanje berg, ga op safari in het almaar bloeiende Liwonde NP, en sluit af aan het blauwe water van Lake Malawi.
Voor een groepsreis heb je behoorlijk wat vrijheid en flexibiliteit. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders wensen. Gezellig met z’n allen een avondje stappen? Dat kan ook, de gidsen nemen jullie graag mee naar de lokale hotspots.

  • Laat je op deze groepsreis verrassen door de veelzijdigheid van Malawi zuid.
  • Reis in een jonge, internationale groep (max 12 personen). Leeftijd tussen 18 en 35 jaar.
  • Reis met chauffeur + lokale gidsen voor hikes &  activiteiten.
  • 6 nachten, waarvan 4 in standaard (en-suite) kamers, en 2 nachten in berghutten (Mulanje) met centrale voorzieningen.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze reis? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wij hebben een ervaren team, volledig gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ook leveren we maatwerk, waarbij een reis volledig naar uw wensen wordt samengesteld. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

Hulp nodig of advies op maat voor uw droomreis naar Afrika?

De specialisten van Afrikaya Tours staan klaar om u te helpen!